Wat versta jij onder grafische ontwerpen?

ONTWERP & IDENTITEIT

We luisteren graag naar je, stellen vragen, begrijpen en verdiepen… Zo krijgen we feeling met het product en vertalen we dit naar een verleidelijk ontwerp. Vervolgens bedenken en ontwikkelen we onder andere logo’s, huisstijl, brochures, folders, flyers, websites, verpakkingen.... en ga zo maar door.

CONCEPT & CAMPAGNE

Wij zijn zowel op de zakelijke markt als de consument gerichte markt actief en werken met passie en flair aan het juiste, verleidelijke communicatiemiddel voor jouw bedrijf, product of project.

ONLINE & INTERACTIEF

We ontwerpen niet alleen websites, we hebben ook het netwerk om uw website verder te ontwikkelen. Vormgeving en de bouw van een site is één ding, maar de site moet ook worden gevuld. We hebben hiervoor verschillende tekstschrijvers, illustratoren en fotografen in ons netwerk. In samenwerking met deze kanjers wordt de website compleet opgeleverd.

COMMUNICATIE & STRATEGIE

Strategie is keuzes maken: Wie is je doelgroep, wat weet je van de doelgroep, van welke mediakanalen maakt de doelgroep gebruik, wat wil je ze vertellen, wat is de boodschap en hoe kan je die het beste overbrengen? Dat overbrengen... daar zijn wij go

Contactformulier

Contact

Voor algemene vragen, marketing, PR of business development vraagstukken,
kunt u contact opnemen door te mailen naar: info@famemedia.nl , ons bellen
op telefoon nummer: 06 – 51 44 95 26…of de formulier invullen en verzenden.
U krijgt zo snel mogelijk antwoord van Onze Team van betreffende expertise.

Industrieweg 2g,
2631PG Nootdorp
Nederland
T: 06 15 17  87 78 

Follow us on social media