GEpubliceerd
30-08-2020
Categorie
Grafische Design
Geschreven door
Fame Media

01. Wat is grafische design ?

We luisteren graag naar je, stellen vragen, begrijpen en verdiepen… Zo krijgen we feeling met het product en vertalen we dit naar een verleidelijk ontwerp. Vervolgens bedenken en ontwikkelen we onder andere logo’s, huisstijl, brochures, folders, flyers, websites, verpakkingen…. en ga zo maar door. 

We ontwerpen niet alleen websites, we hebben ook het netwerk om uw website verder te ontwikkelen. Vormgeving en de bouw van een site is één ding, maar de site moet ook worden gevuld. We hebben hiervoor verschillende tekstschrijvers, illustratoren en fotografen in ons netwerk. In samenwerking met deze kanjers wordt de website compleet opgeleverd.

Wij zijn zowel op de zakelijke markt als de consument gerichte markt actief en werken met passie en flair aan het juiste, verleidelijke communicatiemiddel voor jouw bedrijf, product of project.

“Wij visueleren en denken met uw mee om uw design geheel naar uw eigen voorkeur te ontwerpen”
– Fame MEdia

02. Het Proces

TYPOGRAFIE

Typografie vormt het elemen­taire fun­da­ment van veel vorm­ge­ge­ven producten. In dit blok leer je de ontstaans­geschie­de­nis en categorisering van letter­families, hun functio­naliteit en onderlinge wissel­werking. Lettertypes spelen een grote rol in het design proces. Met de juiste lettertype kunt u ervan zeker zijn dat uw content er optimaal uit zit.
VORMGEVING
Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met diverse vormgevers die voor ons opdrachten hebben uitgevoerd. Hierdoor hebben we de juiste kennis en ervaring om uw aangepaste design geheel op maat te ontwerpen. Hieronder kunt u zien dat onze grafische vormgevers over elke programma ervaring hebben.
Vraag direct een offerte aan

Uw logo laten vormgeven?